Akuttandvård för slagskämpar på Odenplan

04 oktober 2021 patrick pettersson

Har du hamnat i gruff på Tranans uteservering? Åkt på en tjottablängare rakt i nyllet så gaddarna flög? Då är det läge att börja googla efter akuttandvård runt Odenplan. De flesta tandläkare har hemsidor med tydlig information om vilka behandlingar de erbjuder. Och om de tar emot akut eller bara bokade besök. 

En sida som https://www.tandlakare-adenjangenstal.se/behandlingar kan vara en bra startpunkt för dig som behöver hjälp med att hitta en akuttid hos en tandläkare nära där du befinner dig. Om inte annat så kan du se fler söktermer som hjälper dig leta vidare. Det är nämligen inte alltid du är så snabbtänkt precis efter att du varit i krogslagsmål. 

Gaska upp dig och leta upp tanden så tandläkaren kan sätta in den igen

Du ska heller inte vara alltför ledsen för det där med tanden som flög ut. Även till synes hopplösa situationer kan reda upp sig hos en kompetent akuttandläkare. Men se till att hitta tanden och ta med dig den till mottagningen. Ofta kan den faktiskt gå att sätta in igen. Och i det fall det är omöjligt att sätta tillbaks din egen tand kan den istället stå modell för ett ersättande tandimplantat. På så sätt kan du få en tand som ser exakt ut som din gamla. Och ingen behöver någonsin ställa obekväma frågor om vad som hänt med ditt leende.

Vem ansvarar för en utslagen tand?

Oavsett om det var du eller den andre som började fajten är det din tandvårdsförsäkring som gäller för att betala tandläkarräkningen. Förhoppningsvis har du en sådan försäkring, annars kan du kolla om din olycksfallsförsäkring täcker även akuttandvård. Sedan kan det ju framöver vara idé att ta ansvar för att inte hamna i samma situation igen. Även en tålmodig akuttandläkare tröttnar nog på att sätta in samma tand gång på gång.

Läs fler artiklar på våra andra sajter:

https://bil-bloggar.se/

https://bil-blogg.se/

https://bilnews.se/

https://bilarochcamping.se/

https://bilnewz.se/

https://bilpower.se/

https://bilutflykter.se/

https://dinnyabil.se/

https://dintrafik.se/

https://motorochteknik.se/

https://nyttombilar.se/

https://vimedbil.se/

Fler nyheter