Ford – en bil för alla

Ford – en bil för alla

Han har kallats geni, världsberömd företagsledare och skapare av teknik för industriell och social revolution. Vi talar om Henry Ford. Redan vid tidig ålder visade han både intresse och talang för mekanik och ingenjörskonst. Hans stora passion ledde honom till att år 1903 grunda företaget Ford Motor Company som idag är ett av världens mest kända bilmärken. En betydande händelse inom Fords historia är konstruerandet och införandet av löpandebandprincipen. Principen hade i andra former funnits tidigare men Ford stod i framkant när det kom till att använda ett löpande monteringsband inom bil- och verkstadsindustrin. Detta ledde till möjligheten för massproduktion och förde företaget till stora framgångar.

 

För vem passar en Ford?

En Ford passar dig oavsett om du är någon som föredrar en praktisk och säker familjebil, en förarhjälpteknisk suv eller en funktionell och komfortabel persontransport. Ford har ett brett utbud av både personbilar och transportbilar med olika egenskaper och finesser. Företaget arbetar med en blandning av god praktikalitet, design, säkerhet och teknik för att skapa den garanterat bästa körupplevelsen. Även hållbarhet är något som är aktuellt hos Ford Motor Company, vilket ökar chansen för dig som miljömedveten individ att hitta något som passar dig.

 

 

Service av din Ford

Det är viktigt att du tar väl hand om din bil, inte minst för din egen säkerhet. Därför bör du också lämna in den för service med jämna mellanrum. Genom att ta hjälp från experter när du servar bilen slipper du risken att själv åsamka skador som kan ge dyra och farliga konsekvenser. När din Ford behöver service rekommenderas du att ta direkt kontakt med någon hos Ford, vilka är experter på sina egna produkter. Har du inte möjlighet till det finns flera auktoriserade återförsäljare som erbjuder service. Letar du till exempel efter Ford Service i Stockholm hjälper Vallentuna Motor dig mer än gärna.