Fräsch doft överallt med Air Wick

Att snabbt fräscha upp hemma har aldrig varit enklare. Med produkter från Air Wick räcker det med ett tryck för att få en underbar doft. Förutom att användas hemma kan man ha den på platser man vill ska dofta gott, så som på kontoret, i omklädningsrummet eller arbetsplatsen. Bara att spraya lite snabbt och sedan njuta av doften.

 

Döljer oönskade dofter snabbt och smidigt

Vi vet alla hur det kan vara när man plötsligt för oväntat besök hemma och vill fräscha upp lite snabbt. Några tryck senare luktar det nystädat. En vanlig plats att ha luftrenare på är toaletten där det ofta förekommer olika typer av lukt man helst vill dölja. Alla som har katt med kattlåda på toaletten vet att det inte alltid luktar så gott. Har man behövt göra ett toabesök som inte heller luktar så gott är det skönt att ha nödlösningen på plats.

 

Finns i olika varianter

Air Wick har flera olika produkter som fungerar på olika sätt. Vissa är sprayer, några kan man fästa på väggen och andra kan man sätta direkt i toaletten om man avser att använda den i badrummet. Det finns även doftpinnar som bara står i rummet och utsöndrar god doft hela tiden, och doftljus som luktar gott när man tänder dem. Vad man väljer beror helt på vad man vill ha för funktion.

Oavsett vad man vill med sin luftfräschare finns det något för alla. Dofter som köttfärspaj och glögg kanske inte passar alla, men då är det tur att det finns näckros, vanilj, kanel och röda bär om man är ute efter något annat. Det breda sortimentet gör det enkelt att välja precis vad man vill ha. Olika tillfällen kanske kräver olika dofter, precis som att olika högtider kräver olika dofter. Perfekt gåva eller present till den som redan har allt!

No Comments

Leave a Comment