Inget fel i att vara swingers

13 augusti 2021 Lily Hansen

Det är sannerligen ingen lätt match att vara singel. Den snåriga djungeln av misslyckade dejter och många pussade grodor innan man hittar sin prins eller prinsessa är så tröttsam. Avskräckande till och med. Så pass att du stannar hemma från att ragga på krogen för att ruska lite tupp i din ensamhet istället. Det dröjer dock inte särskilt länge innan de mänskliga behoven och sexlusten åter får det att rycka i de sydliga regionerna av kroppen.  

Som vuxen kan det då vara skönt att veta att det finns onlinedating. Du slipper gå till krogen och slösa tid genom att prata med någon som egentligen inte är ett skvatt intresserad. Du undviker risken att få en drink kastad i ansiktet på dig om du misstolkar en situation och ger skamliga förslag i helt fel tillfälle. Du vill träffa någon utan några konstigheter. Med onlinedating är det oftast rakare rör än på krogen. Alla är där av samma anledning. 

 

 

En helt ny värld

Dessutom kan du få utlopp för behov och sexuella preferenser som kanske är svåra att få gehör för ute i det “verkliga livet”. Du och din man eller fru kanske är swingers. Samtidigt vill ni undvika den samhälleliga stigmatiseringen. Folk som kollar snett på er för att ni tycker om att vara med andra människor som känner samma sak. Allt det där slipper du om du dejtar online på en sida som har den nischen redan från början. 

Så, sluta slösa tid på krogen och jaga fisk i ett dött hav. Skapa en onlineprofil och dejta andra vuxna som vill samma sak som du. Dejta på en plats där du inte behöver skämmas för vem du är och vad du vill. Var dig själv och respektera andra människors behov och preferenser så kommer en helt ny värld öppnas för dig.

Fler nyheter