Kaffe på kontoret

Kaffe på kontoret

Går det att driva ett företag i Sverige utan att servera kaffe till anställda och besökare? Knappast. Sverige är en av de största kaffekonsumenterna per kopp och invånare i Europa, om inte i världen. Man kan undra varför. Det kan bero på klimatet som oftast är så grått och mörkt och kräver en liten kick i form av koffein. Eller så beror det på den anrika traditionen i Sverige – den berömda och omtyckta fikan.

Fika göra man både på arbetsplatsen och privat och den stor del av den svenska kulturen. Kaffet är givetvis ett måste om man ska fika oavsett var man befinner sig.

Så ett kontor utan kaffe kommer utan tvekan att vara mindre omtyckt jämfört med ett som serverar goda koppar rykande svart dryck i stora muggar.

 

 

Hört talas om uthyrning av kaffemaskiner?                             

 Har du hört talas om uthyrning av kaffemaskiner?  Om inte så var lugn, du är inte ensam om det. De flesta kontor och hem har egna kaffemaskiner.

För vissa företag är det dock mer praktiskt att hyra in en sådan. Idag hittas kaffemaskiner uthyrning i Örebro, Stockholm, Göteborg och i en hel del andra städer i vårt avlånga land.

Det går att diskutera fram och tillbaka ifall det är bättre att köpa en egen maskin eller hyra in en. Bästa lösningen är den som du valt åt ditt företag. Finns egentligen inga regler när det kommer till just det ämnet.

 

 

 

Stort utbud av kaffemaskiner till uthyrning

Att utbudet av kaffemaskiner till uthyrning är stort, är det ingen tvekan om.

Stora, små, espresso eller cappucino maskiner finns tillgängliga för uthyrning oavsett vilken firma du väljer att arbeta med.

Fördelen är att man även får underhåll av maskinen och kan lämna tillbaka den ifall behovet ändrats. Ett stort plus är att uthyrningen även kan kombineras med kaffe och vattenleverans.