Koppla av efter shoppingen

Ett besök på Gekås i Ullared brukar resultera i ett antal kassar med dagens shoppingfynd. Har man lång väg att åka, kan det vara mysigt att kombinera inköpsresan med en övernattning i närheten. Det finns hotell med rum i olika prisklasser, där man i lugn och ro kan prova sina klädfynd framför spegeln. https://www.hotelulla.se

 

 

Vackra omgivningar

Många vill även passa på att kolla runt i de vackra omgivningarna runt Ullared och njuta av naturupplevelser utan att behöva stressa hem. När man bokar sitt rum kan samtidigt ta reda på om det är några aktuella evenemang i närheten. Det finns gott om matställen i trakten och stora möjligheter till promenader och utevistelser. Man kan vara ett gäng som vill träffas och bara koppla av från vardagen. Kanske vill man också stanna flera dagar. Det kan ju tänkas att man vill åka och fynda på Gekås igen.

 

Hotell eller lågprisrum

Det finns vanliga hotellrum på ca 25 kvadratmeter, med dusch och toalett på rummet och plats för 2-4 personer. Extrabädd eller spjälsäng går att hyra. Det finns också enklare rum av typen vandrarhem med plats för max 6 personer, där det finns toalett och dusch i korridoren. Dessa hygienutrymmen är separata och låsbara. Då kan man antingen ta med sig egna lakan och handdukar eller hyra på plats. Alla rum är försedda med mörkläggningsgardin för den som verkligen vill sova ut.

 

Frukosten är klar

Frukosten ingår i hyran, men om man inte bor på hotellet kan man köpa frukosten. Det finns en stor frukostmatsal. På hotellet finns det i gemensamma utrymmen både kaffemaskin och varuautomat, om man skulle bli sugen på något. Med tanke på allergiker är hotellet rökfritt och det är därför inte heller tillåtet att ha med sig husdjur. Det finns alltså både trevliga och prisvärda alternativ för ett lugnt boende under några dagar i Ullared.