Leveransalternativ för både privatpersoner och företag

Leveransalternativ för både privatpersoner och företag

Med DHL kan du skicka paket oavsett om du är privatperson eller företagare. DHL är kanske ett av de mest kända företagen inom just frakt. DHL är dessutom inte bara ett av de största inom frakt de är faktiskt ett av de större företagen i världen. De har totalt över en halv miljon anställda om man räknar med deras dotterbolag. Det gör att DHL är smidigt oavsett om du skickar inom Sverige eller vill skicka internationellt. Om du önskar skicka paket utanför Sveriges gränser använder sig DHL av flygtransport vilket gör att leveranserna också går väldigt fort även om de ska skickas längre sträckor. Det gör att DHL är ett fraktbolag som passar för alla helt enkelt. Oavsett vart i världen du ska skicka dina paket.

 

 

Leverans med Dhl easy

 

För privatkunder använder sig DHL av frakttjänsten DHL easy. Det är en smidig expresstjänst som möjliggör snabba leveranser för privatpersoner. Om du skickar ditt paket idag kommer det att nå sin mottagare redan innan morgondagens slut. Det är få fraktbolag som klara av så snabba leveranser. Så om du har ett paket som måste skickas snabbt är det verkligen ett bra alternativ. Paketet hamnar hos ett av DHL:s serviceombud. Dessa finns i ett begränsat antal så innan du gör din beställning kan det vara en bra idé att kolla upp var ditt närmaste ombud ligger.

 

Expressleverans även för företag

 

Men det finns även bra fraktalternativ för dig som är företagare och önskar skicka dina paket med expressleverans. Det finns ett antal olika alternativ du kan välja mellan. Om du är osäker på vilket alternativ som passar dig bäst kan du med hjälp av att fylla i vikt, storlek och transportsträcka få förslag på vilket alternativ som hade passat bäst för dig. Du kan gå in här för att läsa mer https://paket.se/dhl-express.