Olika typer av butiksskyltar – en guide till rätt skylt för dig

21 februari 2023 Staffan Ehrlin

editorial

Olika typer av butiksskyltar – en guide till rätt skylt för dig

En av de första sakerna du måste bestämma dig för är vilken typ av skylt du vill ha. Från ljuslådor och akrylskyltar till 3D-ljusmodeller och fristående strukturer – det finns en värld av alternativ där ute! Att veta vilken typ av skylt som är rätt för ditt företag kan vara skrämmande, men vi har tagit hand om dig med den här guiden om olika typer av butiksskyltar; vi ger en översikt över deras fördelar och det utseende de erbjuder, så att du kan se till att ditt företag sticker ut från mängden med stil!

Ljuslådor är en av de mest populära typerna av butiksskyltar. De är perfekta för att lysa upp ett område med detaljerade bilder av hög kvalitet och ett modernt utseende. Ljuslådor kan användas för att marknadsföra produkter och tjänster eller helt enkelt skapa ett minnesvärt intryck på kunderna när de kommer in i din butik. De erbjuder också ett bra värde; deras LED-belysningskomponenter innebär att de är energieffektiva och kostnadseffektiva att driva.

Butiksskyltar Göteborg

Akrylskyltar är väldigt hållbara

Akrylskyltar är perfekta för en elegant, modern stil. De finns i många former och storlekar, så de kan passa nästan alla typer av butiksfasader eller skyltfönster. Akrylskyltar är också hållbara – de är reptåliga och bleknar inte i solen som andra typer av sign. Dessutom är de snygga både inomhus och utomhus!

Om du letar efter en mer slående närvaro kan 3D-ljusmodeller vara det perfekta valet. Dessa ljusskyltar är iögonfallande och effektiva – deras djärva former och livfulla färger gör att de verkligen sticker ut från andra butiksskyltar. De finns också i många olika stilar så att kan du hitta den perfekta som passar din verksamhet.

Slutligen är fristående skyltar utmärkta för företag som måste vara synliga på avstånd. Dessa butiksskyltar finns i många former och storlekar, vilket gör dem idealiska för större butiker eller utomhushändelser som till exempel mässor.

Fler nyheter