Sex är kul och njutningsfullt

Sex är kul och njutningsfullt

De flesta har nog hört talas om sexleksaker och många har provat själva. Det finns ingen större studier på hur många som väljer att använda sexleksaker men vissa företag har noterat en ökning med ca 250 % och det säger en del. Det är helt enkelt kul med sexleksaker och framför allt njutningsfullt. Idag finns det också de som recenserar och testar leksaker på sina bloggar utan att skämmas. Det är såklart bra för alla har rätt till njutning på egna villkor. Så funderar du på att köpa dina första sex leksaker så vet du att du inte är ensam. Idag leker allt fler på allt fler olika sätt med sig själv och andra.

 

 

Inte bara för antingen henne eller honom

 

Det vanliga är att man tänker vibrator och dildo för henne och lösvagina eller sexdocka till honom. Så är det inte längre, allt fler våga experimentera utöver det heteronormativa. Män kan verkligen uppskatta anal stimulering lika så kan kvinnor uppskatta annat än vibratorer. Filmer har också lärt oss att bondage inte är något tabu utan en härlig känsla av tillit. Så våga prova lite nytt även om det bryter mot inbillade normer. De män som provat anal stimulering vittnar många gånger om helt otroliga orgasmer.

 

Bondage, shibari och sexleksaker

 

Bondage innebär att bli bunden eller binda. Det finns också andra stilar som shibari som är japanskt bindesätt. Det behöver inte nödvändigtvis vara sexleksak utan kan handla om att bli bunden med speciell teknik. Dessutom är det vackert, japansk shibari har faktiskt utövats sen runt år 1603. Utifrån aspekten sexleksak så blir det även en vacker erotisk konst och det finns möjlighet att gå kurser för att lära sig. Då handlar det inte om sex utan att lära sig binda på ett säkert sätt så ingen skadas. Sexleksaker köper du idag enkelt online.