Skapa konst med väggdekor från sohu-shop.se

21 juli 2021 jonas olsson

Har du sett alla tips på inredningsdetaljer som du kan göra med tapeter? Hur du kan sätta tapeter på byrålådor eller garderobsdörrar, och därmed få en helt ny möbel. Eller hur du kan använda dig av tapeter för att sätta runt burkar och skapa förvaringsdetaljer som är så där särskilt vackra. Men det finns även sätt som du kan förändra dina tapeter på. Utan att ens behöva byta dem.

Väljer du att köpa exempelvis sohu-shop.se väggdekor så kan du därefter placera den precis var du vill på din vägg och din tapet. Det blir en inredningsdetalj som kommer se ut som om den tillhör tapeten, men samtidigt inte. Lite som att skapa din egen konst med väggdekoren alltså. Du kan välja en väggdekor med endast en del. Eller så kan du välja en väggdekor som har flera delar. Och vill du kombinera flera olika väggdekorer så går det också bra.

 

 

Skönheten sitter på väggarna

Det behövs så lite för att du ska få ett helt nytt hem. Det kan räcka med en väggdekor, för att du ska få en helt annan känsla i rummet och hemmet. Kanske väljer du något visdomsord som du kan se varje dag när du kommer hem. Eller så kan du välja något som påminner dig om en härlig resa eller något härligt tillfälle i ditt och din familjs liv. Du kan även välja att använda väggdekoren som en slags tapetförsköning på olika sätt.

Med väggdekor är det endast din fantasi som sätter gränser. Och vill du få lite hjälp med fantasin så kan du få det också, genom att se hur vissa dekorer har placerats på sidan där du kan köpa dem. Prova dig fram och se vad som passar för dig och ditt hem. Kostnaden är så pass liten att du kan byta ut dekoren vid behov. 

Fler nyheter