Visa din uppskattning med blommor

Visa din uppskattning med blommor

Vi lever i en tid då många känner sig väldigt stressade och upplever att tiden inte riktigt räcker till. Det får konsekvenser både för den egna hälsan och relationer till vänner och familj. I arbetet med att få livspusslet att gå ihop är det lätt att glömma hur viktigt det är att visa sin uppskattning för de man har omkring sig. Det är oftast lättare att gnälla på någon än att komma ihåg att berömma eller tacka någon. När visade du senast din uppskattning för dina föräldrar som i sista minuten ställde upp som barnvakter ännu en gång, eller för din partner som stod med frukosten färdig för att underlätta för dig under din stressigaste dag?

 

Handling väger tyngre än ord

Man ska givetvis inte underskatta ett verbalt tack, men oftast kanske handling ändå väger tyngre än ord. Att någon tagit sig tiden att välja ut något i en butik, tagit hänsyn till den personliga smaken och lindar in sitt tack i något som är vackert att titta på. Blommor är lösningen. I alla tider har vi gett bort blommor som en gåva när vi går bort, gett till födelsedagsbarnet eller lämnat till en älskad person påväg till deras sista vila. Det finns nog inte någon som inte skulle bli glad av den vackra gesten.

Besök en riktig blomsterhandel

I en tid där man kan köpa blomster på närmaste matbutik eller klicka hem på nätet är det viktigt att komma ihåg att vara florist är ett gediget hantverk och kräver massor av kunskap och känsla. Handla din bukett i en riktig blomsterhandel som kan erbjuda högre kvalitét och kompetens. När du går hem från jobbet i eftermiddag är det dags gå förbi en blomsterhandel och handla Blommor i Ronneby till en älskad anhörig eller vän för att visa hur mycket de betyder för dig.